GM Kozijnen

Producten moet je ook kunnen zien en voelen. Daarom staan er in de showroom van GM kozijnen opstellingen van kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en dakkapellen in diverse stijlen en kleuren. Samen met u bekijken we graag de verschillende profielen en helpen u met het maken van de juiste keuze. Een bezoek aan onze showroom is natuurlijk altijd vrijblijvend. Maar als u wilt kunnen wij voor u ook meteen een offerte op maat maken.

GMKozijnen

GM Kozijnen heeft naast een Showroom en een montage team ook een kunststofkozijnen fabriek van waar kunststof kozijnen gemaakt worden. De kunststof kozijnen van GM Kozijnen zijn niet alleen duurzaam, onderhoudsarm en energiebesparend. Zo zijn onze kunststof kozijnen verkrijgbaar in een grote variatie aan kleurstellingen en profielen, bijvoorbeeld het nauwelijks van echt te onderscheiden houtnerf profiel. Dat maakt onze kunststof kozijnen ook geschikt voor de klassiekere woning.Onze kunststof kozijnen zijn voorzien van dubbel HR+(+) beglazing en het solide, inbraak werende hang- en sluitwerk voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

De kozijnen van GM Kozijnen worden geproduceerd volgens de nieuwe Europese milieurichtlijnen van 2015. Hiermee sparen we ons leefmilieu zonder enige besparing in levensduur van uw kozijn. Daarom treden wij u als klant graag met vertrouwen en gegarandeerde zekerheid tegemoet.
Voorts bieden wij een verscheidenheid aan kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen. rolluiken en zonweringen aan die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, functionaliteit, design en veiligheid. Met een breed scala aan profiel-systemen, toepassingen en het gebruik van merkproducten van uitsluitend marktleiders biedt GM Kozijnen geavanceerde oplossingen voor haar klanten tegen een zéér concurrerende prijs. Onze uitdaging in de toekomst blijft het bewijzen van onze positie als toonaangevende kwaliteitsleverancier in de regio.

Of het nu gaat om grootschalige projecten voor bijvoorbeeld een vereniging van eigenaren, of voor renovatie aan een particuliere woning, wij zijn u graag van dienst. U als klant staat bij ons centraal. Uw wensen vervullen is onze uitdaging. Graag bieden wij ook u ons dienstenpakket aan van advies, uitvoering, montage, service en garantie tegen zeer scherpe prijzen.

SCHERP GEPRIJSD

We combineren onze vakmanschap, kennis en om u een hoge kwaliteit te kunen bezorgen tegen een zeer scherpe prijs.

TIJDBESPARING

We hebben de ervaring en personeel om elk project zonder problemen te laten lopen.

BUDGET

Wij houden ten alle tijde rekening met uw budget. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden zodat u precies weet waar u aan toe ben, zowel qua kosten als service!

GM Kozijnen Informatie

Jaar op de markt

Voltooide projecten

Ervaren personeel

© Copyright 2018 GM Kozijnen