• Ventilatieroosters

   Ventilatieroosters

   Ventilatieroosters zijn er in diverse uitvoeringen; roosters voor op dubbelglas, in het kozijn, raam of in de muur. Daarnaast zijn er ook geluidswerende uitvoeringen die vooral zijn ontworpen om verkeer en/of vlieggeluid te reduceren tot aanvaardbaar niveau, dit noemen we suskasten.
   Waarom is ventileren belangrijk?
   Ventilatie in uw huis is belangrijk om te voorkomen dat vocht en schadelijke stoffen zich ophopen. Onvoldoende ventilatie veroorzaakt schimmels en huismijt en kan leiden tot gezondheidsklachten.

  • Glas

   Glas

   Isolerend dubbelglas bestaat uit twee glasbladen die door een afstandhouder (bijv. een metalen kader) aan de rand van het glas van elkaar worden gehouden.
   De randen van het glas zijn afgesloten door een speciale kit zodat een gesloten eenheid ontstaat. De ruimte tussen het glas (spouw), is gevuld met droge lucht. HR++ beglazing (Hoog Rendements-beglazing) is isolerend dubbelglas met een nog veel betere warmte-isolatie. Dit komt omdat op één zijde van het glas (in de spouw) een heel dunne coating is aangebracht en de spouw niet met lucht maar met een speciaal gas is gevuld

  • Horren

   Horren

   Ongestoord genieten van frisse lucht. Voor elk type raam of deur.

  • Screens

   Screens

   Screens zijn vlakhangende zonwering die storende lichtinval en temperatuur stijgingen voorkomt

  • Gevelbekleding

   Gevelbekleding

   Gevelbekleding word toegepast als bescherming van de gevel of als verfraaiing van de woning.

  • Zonwering

   Zonwering

   Zonwering zijn geluiddempend, zijn inbraakwerend en houden nieuwsgierige blikken buiten.

  • Rolluiken

   Rolluiken

   Rolluiken creëren een veilig, stevig en inbraakvertragend pantser voor het raam en zorgen voor isolatie en verduistering.

© Copyright 2018 GM Kozijnen